Börchers Behangwerk

Gaat u de woonkamer opnieuw inrichten en heeft u een origineel behang op het oog? Wilt u de slaapkamer een facelift geven met speciaal behang in zachte kleuren en reliëfs? Vaak is zulk behang te kostbaar om zelf te behangen. In dat geval kunt u beter uw muur of huis laten behangen door een expert. U kunt bij Börchers professionele behangers inhuren. Zij zorgen ervoor dat uw behang op de muur zit zoals het bedoeld is. Geen naden, geen oneffenheden: uw behang is het enige dat opvalt.

Wanden laten behangen door een professional

Overal lijmresten, scheef zittend behang, patronen die net niet op elkaar aansluiten, zichtbare naden: zelf behangen levert vaak veel gedoe en frustratie op. Om van de extra kosten nog maar niet te spreken. Door een professional in te schakelen, voorkomt u een hoop ellende. U bent verzekerd van een piekfijn eindresultaat, zonder enige moeite.

Wij zorgen voor een gladde ondergrond, als dat nodig is. Dat betekent dat we uw oude behang verwijderen en de muur opnieuw stuken of bijwerken. Dat doen we in samenwerking met een goede stukadoor. Vervolgens brengen we het behang aan en zorgen we voor een puntgave afwerking. Moet er ook iets worden geschilderd, bijvoorbeeld lambrisering of plinten? Dan nemen we dat direct mee.

Verschillende behangtechnieken

Wist u dat de manier van plakken per type behang verschilt? Bij vliesbehang brengen we lijm aan op de muur. Voorbeelden hiervan zijn glasvlies- en renovlies-behang. Dit behang krimpt niet, waardoor het netjes aan elkaar blijft zitten als we het plakken op de muur die vooraf met lijm is ingesmeerd.

Bij ieder ander type behang brengen we de lijm aan op het behang zelf. Vervolgens moet dit even intrekken. Dit doen we om te voorkomen dat het op de muur gaat krimpen en trekken, waardoor naden ontstaan.

Heeft u gekozen voor behang met een patroon en/of reliëf? Dan zorgen wij ervoor dat het perfect doorloopt. Het behang op uw muren ziet eruit als één geheel.

Benieuwd naar ons behang-werk? Bekijk dan onze projecten.

Op zoek naar mooi behang?

Als u nog behang zoekt, kunt u terecht bij Leuk Interieur & Decoratie. We werken veel samen met deze interieurzaak. Zij hebben een breed aanbod aan origineel behang. Twijfelt u over de beste keuze? Weet u niet zeker of dat behang met die woeste oerwoud-print mooi staat bij uw eikenhouten meubels? De interieuradviseurs van Leuk Interieur en Decoratie adviseren u graag. Zo weet u zeker dat u behang kiest dat bij uw woning, interieur en wensen past.

Offerte professionele behanger

Wilt u zeker weten dat uw kostbare behang foutloos op de muur komt? Dan moet u Börchers hebben. Het maakt niet uit wat voor type behang u gekocht heeft. U kunt bij Börchers altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. We laten ons graag verrassen!