Schilderwerk

Börchers Schilderwerk

Is uw woning in de regio Groningen toe aan een nieuwe verflaag? Börchers schildert de binnenkant of buitenkant van uw huis, van daklijst tot keldermuur. Wij zijn schilders in Groningen – maar heeft u buiten de provincie Groningen een schilder nodig, dan rijden we gewoon een stukje verder.

Van monument tot nieuwbouw

Bezit of beheert u een prachtig monument? Wij hebben veel ervaring met het schilderwerk voor monumentale panden. Hierdoor kunnen we volledig met u meedenken, bijvoorbeeld door kleuronderzoek te doen. Ook het schilderwerk voor uw nieuwbouwwoning nemen we graag op ons. Zo staat uw nieuwe woning vanaf het eerste moment strak in de verf.

De vakmensen van Börchers werken alleen met hoogwaardige materialen en de beste verf. Zo kunnen we het allermooiste resultaat garanderen. U kunt bij ons terecht voor binnen-schilderwerk en buiten-schilderwerk.

Schilderwerk binnen

Bent u verhuisd naar een nieuwe woning? Of heeft uw huidige pand een opfrisbeurt nodig? De professionals van Börchers maken er weer iets moois van. We kunnen uw houtwerk en plafondornamenten schilderen, maar ook wanden en plafonds. We kijken naar uw wensen en zorgen voor passende technieken. We kunnen de muren en plafonds bijvoorbeeld ook spuiten, voor een 100% egaal resultaat. Liever een origineel behang op de muur? Geen enkel probleem: wij behangen ook!

Soms heeft binnen-schilderwerk een bijzondere behandeling nodig. Met name als het gaat om monumentaal schilderwerk. Wij onderzoeken wat in uw situatie het beste resultaat oplevert. Heeft uw pand verfijnde plafondornamenten, dan kunnen we die in sommige gevallen beter spuiten dan schilderen met een kwast. Kwastwerk kan er namelijk toe leiden dat subtiele details wegvallen.

Schilderwerk buiten

Heeft het schilderwerk buiten een nieuwe laag verf nodig? Onze schilders zorgen voor strak schilderwerk, zoals alleen professionals dat kunnen doen. Van kozijnen tot de voordeur en van daklijsten tot luiken voor de ramen. Ook ornamenten, schilden of andere versieringen aan de buitenkant zijn bij ons in goede handen.

Goed schilderwerk buiten scheelt een hoop onderhoud. Als u het te lang laat liggen of het niet laat doen door een professional, heeft dat bijna altijd gevolgen. Vaak zien we dat er dan houtrot ontstaat. Gelukkig hebben onze vakmensen overal een oplossing voor. We proberen het originele materiaal te redden, bijvoorbeeld door het rotte hout weg te frezen. Als het echt niet anders kan, zorgen we voor een vervanging die aansluit op de rest van het buitenwerk.

Schilderwerk en onderhoud

Wij hebben al talloze huizen en andere gebouwen geschilderd. Daardoor kunnen we u bijstaan met deskundig advies. Zo maken we samen de beste keuze voor uw pand. Met ons schilderwerk minimaliseert u onderhoudskosten. Moet er toch onderhoud worden gepleegd? Ook daarvoor kun u ons inschakelen. Houtreparatie, hoogwaardige restauratie, hout- en marmerimitaties of bladgoud zetten – Börchers heeft verschillende specialisten in huis.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze projecten!

Schilderwerk offerte

Enthousiast geworden? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs voor deskundig en eerlijk advies.