Over Börchers

Over Börchers

Börchers Meesterschilder > Over Börchers

Over Börchers Meesterschilder

De professionals van Börchers zijn stuk voor stuk vakmensen met hart voor de zaak. Het enige dat voor ons telt, is het leveren van de hoogste kwaliteit. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Börchers is specialist in schilderwerkzaamheden en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Vanuit de provincie Groningen rijden we sinds 2017 heel Nederland en Duitsland door.

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardig schilderwerk en zorgvuldige restauraties. Daarnaast kunnen onze specialisten voor u behangen, glaszetten, marmerimitaties en houtimitaties aanbrengen. En we gaan verder dan dat: we ontzorgen u in brede zin. Van een compleet en langdurig onderhoudscontract en assistentie bij de subsidieaanvraag tot een deskundig kleuradvies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Team Börchers

Jan Börchers is de drijvende kracht achter het bedrijf. Sinds 2016 mag hij zich meesterschilder noemen. Dit was in de schildersbranche de hoogst haalbare titel, waar je een echte opleiding voor moest volgen. Inmiddels is het geen beschermde titel meer en mag iedereen zich meesterschilder noemen. ‘t Is maar dat u het weet: Jan Börchers is nog een ECHTE meesterschilder.

Jan houdt enorm van zijn vak en is alleen tevreden als hij de topkwaliteit kan leveren. Combineer dit met zijn diepgaande theoretische kennis over het vak, en u begrijpt wel waarom Jan een van de laatste echte meesterschilders van het land is.

 

Maar Jan doet het uiteraard niet alleen. Het gehele team van Börchers Meesterschilder bestaat uit hardwerkende professionals. Wie van ons u ook over de vloer krijgt, we denken allemaal met u mee en gaan voor kwaliteit.

In de leer bij Börchers?

Börchers heeft regelmatig plek voor een leerling-schilder. We zijn erkend leerbedrijf en VCA-gecertificeerd. Geïnteresseerd in onze werkwijze? Ben je bereid om te leren en hard te werken? Heb jij bakken met positieve energie? En wil je iedere dag klanten blij maken door hoge kwaliteit te leveren? Dan zoeken we jou.